slide-witte-stee

Zoals u ziet kunt u ook bij ons ook terecht met uw oldtimer

tevens zijn wij inbezit van een uitgebreide oldtimer colectie varierend van restauratie project tot auto s in show room staat, welke wij ook te koop aan bieden .

slide

Bij ons staan kwaliteit en het leveren van service aan deze klanten hoog in het vaandel.

Autobedrijf de Witte Stee is gevestigd in Oude Tonge aan de Magdalenadijk 4. Wij hebben in de loop van de jaren een trouwe klantenkring opgebouwd. Bij ons staan kwaliteit en het leveren van service aan deze klanten hoog in het vaandel.

Over ons

Over ons

Welkom bij Autobedrijf de Witte Stee! Wij zijn gevestigd in Oude Tonge aan de Magdalenadijk 4 en richten ons op de verkoop van occasions. Hier vindt u een overzicht van de occasions die zich op dit moment bij ons in het assortiment bevinden. Het is daarnaast ook zeker mogelijk om vrijblijvend een afspraak te maken om bij ons langs te komen in de showroom! Hier kunnen we u meer vertellen over de verschillende auto’s.

Waarom Autobedrijf de Witte Stee?

Wanneer u kiest voor Autobedrijf de Witte Stee kiest u voor kwaliteit. In de loop van de jaren hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd. Deze klanten komen bij ons terug, omdat wij service hoog in het vaandel hebben staan. Daarnaast zijn al onze occasions voorzien van een nieuw APK.

Naast de verkoop van occasions, verkoopt Autobedrijf de Witte Stee ook tractoren en machines, oldtimers en MMBS voertuigen. Een MMBS voertuig is een motorvoertuig met beperkte snelheid. Kenmerkend voor deze voertuigen is dat er geen kenteken- of APK-plicht is. Deze voertuigen mogen daarnaast niet op de snelweg.

Onderhoud

Naast de verkoop van voertuigen voert Autobedrijf de Witte Stee ook diverse onderhoud of reparatiewerkzaamheden uit. Bovendien worden in onze eigen werkplaats de auto’s rij- en/of keuringsklaar gemaakt. Wij kunnen uw auto bovendien een APK-keuring geven. Wilt u meer weten over wat voor onderhoud we aan uw auto kunnen doen? Lees hier meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op!

Autobedrijf de Witte Stee

Autobedrijf de Witte Stee staat voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Wanneer u kiest voor ons autobedrijf kunnen wij u het totaalpakket leveren. Van verkoop, reparaties tot APK-keuringen. Daarnaast geven wij u graag advies over het maken van de juiste keuze, zodat u kiest voor een auto die aansluit op uw wensen.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze werkzaamheden of wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Autobedrijf De Witte Stee logo
Autobedrijf De Witte Stee
Logo certificaten

Autobedrijf De Witte Stee logo
Autobedrijf De Witte Stee

Copyright © 2024 Autobedrijf De Witte Stee | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl